Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی استانداری استان کردستان از اجرای طرح «بهداشت روان و سلامت رفتارهای اجتماعی» در مدارس حاشیه شهر سنندج خبر داد و گفت: این طرح یکی از چندین طرح امور اجتماعی استانداری کردستان است.

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، فرانک قدسی بعدازظهر امروز در جلسه جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان که به همت اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: امروز با جوانانی مواجه هستیم که مهارت‌های زندگی ندارند و باید پایه‌های دینی و التزاز از دین و آموزش بین نوجوانان افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه باید بحث آموزش‌ها و مسائل تربیتی را در خانواده‌ها بازنگری کرد، افزود: متاسفانه امروزه خانواده کارکردها و نقش اصلی خود را از دست داده و خیلی جای نگرانی دارد در حالیکه خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است و همه نیازهای انسان در آنجا شکل می‌گیرد.

وی عنوان کرد: خانواده مامنی است که مانند یک حصار فرد را از گناه باید حفظ کند اما امروز نقش عاطفی خانواده زیر سوال رفته است و زنان و مردان متعهد عاطفه و محبت را جدای از خانواده جستجو می‌کنند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان بیان کرد: به دلیل مباحث اقتصادی خیلی از نقش‌ها در خانواده عوض شده که این یک آسیب در خانواده تلقی می‌شود و به دلیل ماشینی شدن زندگی و ضعف اقتصادی که بر بنیه خانواده وجود دارد، تلاش‌های مضاعف پدر و مادر برای مایحتاج زندگی فرزند را سردرگم کرده است و مباحث تربیتی کمرنگ شده‌اند.

قدسی یادآور شد: در کارکردهایی که بحث جنسی و جسمی مطرح است باز هم خانواده کارکرد خود را از دست داده و روابط نامشروع و روابط اینترنتی و غیره رواج پیدا کرده است و زنان فرهیخته و کسانیکه متولی کار هستند باید آموزش و پیشگیری را قبل از هر چیز مدنظر قرار دهند.

مولفه آموزش نباید نادیده گرفته شود

 

وی اعلام کرد: اقشاری هستند که نیاز به آموزش‌های اولیه دارند و ما تصور می‌کنیم جامعه از آموزش اشباع شده در حالیکه اینطور نیست و باید آموزش همچنان ادامه داشته باشد.

وی اضافه کرد: آموزش و پرورش رسالت خود را انجام داده است اما این تحولات اجتماعی است که توقع را بالا برده که بار تربیت و مسوولیت به عهده آموزش و پرورش باشد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان اضافه کرد: شکل گیری شخصیت کودکان در شش سال اول اتفاق می‌افتاد و بی‌شک الگوگیری مشاهده‌ای مهمترین ابزار برای یادگیری فرزندان است و خانواده‌ها باید این وظیفه اصلی خود را بخوبی جامه عمل بپوشانند و بعد از مدارس توقع داشته باشند.

قدسی اعلام کرد: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی طرح‌هایی در دست اقدام است که در حوزه اجتماعی طرحی اعلام شده با عنوان طرح «بهداشت روان و سلامت رفتارهای اجتماعی» که مورد تایید وزارت کشور بوده و پیگیر اجرای آن خواهیم بود.

وی گفت: این طرح در مدارس حاشیه شهر به همت نیروهای متخصص علوم پزشکی و دانشگاهها پیگیری و اجرا می‌شود.

اجرای طرح کودکان کار در استان

وی با اشاره به اینکه آموزش به کودکان کار نیز مورد توجه امور اجتماعی استانداری کردستان است، افزود: طرح کودکان کار به همت انجمن‌ها و سازمان‌های مردم نهاد نیز در راستای این امر انجام می‌گیرد.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان توجه به بازمانده‌های تحصیل و کاهش آنها و حمایت از دانش‌آموزان از دیگر مواردی است که پیگیری شده است، افزود: طرح مشاوره قبل و یا حین ازدواج نیز برای زوجین جوان از دیگر طرح‌هایی است که در استان کردستان اجرا می‌شود و براساس آن به صورت 6 ساعت دوره آموزشی برای زوجین جوان برگزار می‌شود.

تلاش‌های جمعیت بانوان فرهیخته کردستان قابل تقدیر است

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان نیز در این جلسه با تقدیر از اعضای جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان، اظهار کرد: جمعیت بانوان فرهیخته استان کردستان به دلیل تلاش‌های خوبی که داشته است در ستاد مرکزی هم بخوبی ارزیابی شده است.

 

حجت‌الاسلام احمد حاتمیان با اشاره به اینکه بنده از سال 81 تا 85 نیز در استان کردستان خدمت کرده‌ام، افزود: در طول سال‌های گذشته ارتباط کاری وسیعی با این استان و استان‌هایی که دارای جمعیت تلفیقی اهل سنت و شیعه هستند، داشته‌ام و همچنان نیز این ارتباط برقرار است.

وی عنوان کرد: در طول تاریخ بشر و در دوره‌های مختلف نگرش‌های مختلفی نسبت به هویت و جنسیت زن وجود داشته است اما این نگرش‌ها همیشه مثبت نبوده در حالیکه زن و مرد تفاوتی ندارند و خداوند انسان را خلق کرد که همواره مورد کرامت پروردگار قرار گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی کردستان بیان کرد: اگرچه به لحاظ ماموریت‌هایی که نظام آفرینش برای بانوان گذاشته ممکن است مکانیسم خاصی برای زن طراحی شده باشد و توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متفاوتی با مرد داشته باشد اما از لحاظ آفرینش تفاوت به معنای نقصان و کاستی در وجود زن نیست.

حجت‌الاسلام حاتمیان بیان کرد: از منظر دین به همان اندازه که مرد می‌تواند در تقرب الی‌الله و سعادت و رشد و تعالی و علم و دانش پیش برود زن هم می‌تواند اما یک نگاه تقدس‌آمیز از سوی پروردگار به زنان وجود دارد و این نگاه ارزشمند خداوند به جنس زن بعنوان مادر شدن است و خدای بزرگ مادر را از جهتی که مادر است مورد تکریم و احترام قرار داده است.

وی بیان کرد: کردستان استانی فرهنگی است و باید از کس و قوس‌ها و چالش‌های سیاسی و نگرش‌هایی که انباشت 1400 سال ذهنیت های بسته است عبور کرد تا برای رفع مشکلات و رشد آن تلاش شود.

 

در این جلسه ئالا شهسواری به عنوان مسوول امور بانوان اداره‌کل تبلیغات اسلامی کردستان معرفی و از زحمات سعیده لشکری تقدیر شد.

انتهای پیام/2330/72

منبع: فارس

کلیدواژه: سلامت بهداشت روان کردستان آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۵۶۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد

به گزارش قدس آنلاین، سید کاظم حسینی امروز، ۱۷ اردیبهشت در آئین افتتاحیه طرح ملی ماهر که با حضور معاون جوانان و کارکنان جمعیت هلال احمر استان در دبستان پسرانه دکتر حسابی شیراز برگزار شد، گفت: پس از برگزاری دوره آموزشی استانی تربیت مدرس ماهر با هدف توانمندسازی مراقبین سلامت و مربیان هلال احمر برای آموزش دانش‌آموزان و والدین ایشان در مدارس، مقرر شد که آموزش دو ساعته سرفصل‌های طرح ماهر ویژه گروه هدف انجام شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش فارس ادامه داد: دانش‌آموزان با مهارت‌آموزی می‌توانند به درک عمیق‌تری از آموخته‌های خود دست یابند و برای ساختن آینده‌ای بهتر گامی موثر بردارند.

وی با اشاره به اهمیت مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی دانش‌آموزان افزود: دانش‌آموزان با شرکت در این طرح همزمان با تحصیل، با این مهارت‌ها آشنا خواهند شد و با اشاره به طرح دادرس در دوره متوسطه اول به مهارت آموزی دانش آموزان در هر مقطع تحصیلی متناسب با سن دانش آموزان تاکید کرد.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس نیز گفت: سرفصل‌های آموزشی طرح ماهر شامل آموزش شماره‌های اضطراری و نحوه انتقال اطلاعات به امدادگران در شرایط بحرانی و بروز حوادث، مدیریت بحران و کنترل استرس، شناسایی نقاط امن و ناامن، پناه‌گیری ایمن و کمک‌های اولیه ویژه والدین و دانش‌آموزان دوره دوم ابتدایی است.

فاطمه قاسمی افزود: طرح ماهر با هدف افزایش آمادگی و تاب‌آوری دانش‌آموزان و والدین با مهارت‌آموزی، ارتقای کیفیت سلامت جسمانی و روانی دانش‌آموزان والدین و فرهنگیان، افزایش سطح ایمنی، کاهش آسیب‌پذیری و پیامدهای ناشی از وقوع حوادث در مدارس، اجرا خواهد شد.

وی در تشریح دیگر اهداف افزود: توسعه و ترویج ظرفیت‌های خود امدادی و دگر امدادی مبنی بر مهارت‌ورزی دانش‌آموزان والدین و مربیان، استفاده از ظرفیت آموزش همسالان و سفیران سلامت در گسترش مهارت‌های امدادرسانی، ایجاد همدلی با آموزش مهارت‌های امداد و نجات بر پایه ارزش‌های هم نوع دوستی از دیگر اهداف این طرح است.

رئیس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش فارس گفت: دانش‌آموزان با قرائت سوگندنامه متعهد شدند که نسبت به حفظ جان خود و هم نوعان شان مسئولانه و با کسب مهارت‌های لازم رفتار کنند و برای مهارت‌آموزی هلال احمری تلاش کنند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • نقش ماما در برنامه سلامت خانواده تعریف شده است
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد