Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان در حاشیه برگ زاری این دوره آموزشی گفت: آموزش و ارتقای سطح سلامت دانش آموزان، فرهنگیان و اولیا از مهمترین اولویت‌ کاری مراقبین سلامت در مدارس است و باید توجه و تمرکز جامعه به حوزه سلامت و بهداشت در ابعاد فردی و جسمی متمرکز شود.

افشین خوشگوار با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد مردم جامعه محروم از سواد سلامت هستند، افزود: مصرف زیاد مواد تراریخته و تغذیه ناسالم، کم تحرکی و پایین بودن سرانه فعالیت ورزشی و استعمال دخانیات و در دسترس بودن مواد دخانی از جمله دلایل پایین بودن سواد سلامت در جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: خود مراقبتی اولین قدم ارتقای سواد سلامت است، بنابراین تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های حوزه سلامت مبتنی بر مراقبت از خود است و در این راستا باید سطح دانش و مهارت دانش آموزان افزایش پیدا کند.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان، بوفه مدارس را یکی از مراکز مهم و حساس در بحث سلامت دانش آموزان اعلام کرد و یادآور شد: نظارت بر بوفه مدارس را یکی دیگر از وظایف مراقبین سلامت مدارس است و باید تلاش کنند آنچه در این بوفه‌ها عرضه می شود در راستای سلامت دانش آموزان باشد.

رییس اداره سلامت و تندرستی آموزش و پرورش کردستان نیز در سخنانی گفت: در این دوره آموزشی ۹۰ نفر از مراقبین سلامت نواحی یک و ۲ سنندج و منطقه کلاترزان به مدت ۲ روز آموزش‌های لازم مراقبتی را در سرفصل‌های مختلف فرا می‌گیرند.

نادر منصوری اضافه کرد: در این دوره آگاهسازی مراقبین سلامت در زمینه بیماری دیابت، آلزایمر، تغذیه دانش‌آموزان و بخشی از بیماری‌های واگیر و غیرواگیر به مراقبین سلامت آموزش داده می‌شود.

معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش ناحیه ۲ سنندج نیز از مراقبین سلامت مدارس خواست، محیط مدرسه را از لحاظ بهداشتی و فیزیکی خوب نگهداری کنند چرا که بیماری‌های مختلفی همواره دانش آموزان را در معرض تهدید قرار می‌دهد.

میرزایی با تاکید بر نظارت بر بوفه‌های مدارس اظهار داشت: سلامت دانش آموز با هیچ چیزی قابل معامله نیست و مراقبین سلامت باید همواره ارتباط خود را با اولیای دانش آموزان حفظ کنند و اطلاع رسانی‌های لازم را در زمینه سلامت و بهداشت به اولیا ارائه دهند.

دوره آموزشی ۲ روزه با عنوان «بیماری‌های منتقله از آب»  ویژه مراقبین سلامت مدارس روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته جاری در کانون فرهنگی تربیتی شهید مطهری سنندج برگزار می‌شود.

برچسب‌ها سلامت کردستان سنندج آموزش و پرورش منابع آبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت کردستان سنندج آموزش و پرورش منابع آبی سلامت کردستان سنندج آموزش و پرورش منابع آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۶۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید مجموعه‌های صنعتی همکاری کنند تا از دالان کنکور به دالان اشتغال دست پیدا کنیم که مسیر آن از مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عبور می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد محمود زاده عصر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش و تکریم مقام معلم اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال تاکید فراوانی بر اهمیت آموزش و پرورش و تکریم جایگاه معلم داشتند و فرموده‌اند آموزش و پرورش تولید کننده و ایجاد کننده نیروی انسانی است؛ نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانه گام دوم انقلاب است و این نیرو امروز در مجموعه آموزش و پرورش و  کلاس درس توسط معلم پایه‌ریزی می‌شود که این خود بیانگر اهمیت جایگاه این نهاد است.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود، منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد و معلم باید همیشه تکریم شود، در شورای آموزش و پرورش همه برای نهاد آموزش و پرورش فکر و تصمیم گیری می‌کنند و از منظر آموزش و پرورش در جلسه حاضر می‌شوند تا در حوزه کیفیت بخشی مسائل تربیتی و پرورشی برای نسل آینده گام‌های اساسی برداشته شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: فرمایشات و مطالبات مقام معظم رهبری در دولت سیزدهم مسیر آینده آموزش و پرورش را روشن می‌کند؛ به طوری که فرمودند آموزش و پرورش جزو اولویت‌ها نیست بلکه جزو اولین‌ها است و این نگاه ویژه در دولت سیزدهم دنبال می‌شود، امسال نقشه راهی که در شورای عالی فرهنگی تدوین شد نوید بخش این است که به دغدغه‌های حضرت آقا در حوزه آموزش و پرورش جامه عمل پوشانده می‌شود.

محمودزاده بیان کرد: مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود. این شورا بستر تبادل نظر، همفکری و هم افزایی برای موضوعات آموزش و پرورش است که از چهارچوب خارج هستند و بیشتر باید به موضوعاتی از جمله مسائل آموزشی، تربیتی، پرورشی پرداخته شود که آموزش و پرورش به تنهایی از عهده آن بر نمی‌آید. امروز دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش در گذشته رها شده و مدارس منحصر به تست محور و آموزشگاه محور شده بودند که برگشت خوبی در این حوزه صورت گرفته است که حجم عظیمی از کیفیت بخشی در دولت سیزدهم محقق شده است، لازم است رویکردهای فرهنگی و تربیتی در مدارس در راستای اتفاقات خوب و تربیت دانش آموزان در طراز انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گیرد، سندهای خوبی برای دانش آموز در طراز انقلاب اسلامی تدوین شده است، تربیت دانش آموزان باید در شان کشور باشد.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و گسترش کمی و کیفی آموزش‌ها از تاکیدات مقام معظم رهبری است اما رسیدن به عدد 50 درصد در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از عهده آموزش و پرورش به تنهایی خارج است و باید مجموعه‌های صنعتی استان در این زمینه همکاری داشته باشند تا از دالان کنکور به دالان اشتغال دست پیدا کنیم که مسیر آن از مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عبور می‌کند. اگر مسیر شغلی جوانان و نوجوانان را در این عرصه فراهم سازیم می‌توان از بروز بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه در آینده جلوگیری کرد.

محمود‌زاده بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش خیز خوبی را برای کیفیت بخشی مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور  به کار گرفته است و استان‌ها به تبع آن اقدامات خوبی داشتند، برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی در راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت ورود کرده‌اند که باید الگوبرداری شود. دستاوردهای بزرگی در دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف به دست آمده که باید تلاش شود دانش آموزان با این افتخارات آشنا شوند.

انتهای پیام/711/

 

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • تجلیل از ۵۰ معلم نمونه هرمزگانی
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ۲ طرح ورزشی در بخش تبادکان مشهد افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی