Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-09@12:14:38 GMT

۲۱۵ مدرسه استان کردستان نیازمند بازسازی فوری است

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۹۰۹۸۴

۲۱۵ مدرسه استان کردستان نیازمند بازسازی فوری است

گروه استان‌ها- نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان در حالی برگزار شد که به گفته مسئولان ۲۱۵ مدرسه استان کردستان نیازمند بازسازی فوری و ۲۱۳ مدرسه کاملاً تخریبی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حسن عسکری صبح امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد اظهار داشت: در حال حاضر در تاناکورای سنندج 331 مغازه فعال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آسیب اجتماعی که برای بیش از 2 هزار دانش‌آموز در بازار تاناکورای سنندج وجود دارد می‌تواند بسیار آسیب‌زا باشد.

فرماندار سنندج تصریح کرد: در بحث انتقال تاناکورا به بازارچه جدید "سنه سنتر" معضلات زیادی وجود دارد که باید بررسی و برطرف شود.

احمد مهدی‌زاده، معاون سازمان نوسازی و تجهیز مدارس استان کردستان نیز در این جلسه با اشاره به اینکه دو هزار و 878 مدرسه آموزشی در استان وجود دارد که 215 مدرسه نیازمند بازسازی فوری و 213 مدرسه کاملاً تخریب شده است اظهار داشت: باید در سنندج 67، سقز67، مریوان 64 و بانه 63 واحد آموزشی نوسازی شود.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته 238 میلیارد تومان در زمینه تخریب و بازسازی، تکمیل کلاس‌های درس و غیره به استان اعتبار تخصیص داده شده است.

معاون سازمان نوسازی مدارس کردستان به شیوه اجرای طرح استاندارسازی سیستم گرمایشی اشاره کرد و افزود: از ابتدا تاکنون 2 هزار و 290 مدرسه و در مجموع 7 هزار و 311 کلاس درس به سیستم گرمایشی استاندار در استان مجهز شدند.

وی از اجرای طرح محرومیت‌زدایی مدارس استان خبر داد و گفت: سال گذشته 37 پروژه با 174 کلاس درس کردستان از طرح محرومیت‌زدایی مدارس بهره‌مند شدند.

مصوبات سفر رئیس‌ جمهور به استان کردستان باعث توسعه فضاهای آموزشی می‌شودگفتمان‌های دینی در مدارس کشور احیا شود

افشین خوشگوار معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز در ادامه اظهار داشت: ایجاد و ارتقای سلامت روحی و جسمی دانش‌آموزان از جمله اهداف کلان معاونت تربیت بدنی و سلامت در مدارس استان است.

وی افزود: 62 فضای ورزشی خارج از مدارس در استان در قالب سالن‌های سرپوشیده و استخر و زمین چمن مصنوعی وجود دارد.

معاون آموزش و پرورش استان کردستان خاطرنشان کرد: سهم استان کردستان از احداث فضاهای ورزشی در قالب طرح شهید سلیمانی 42 پروژه بوده که القای این تعداد سالن ورزشی می‌تواند در استان بسیار چشم‌گیر باشد.

خوشگوار با اذعان به اینکه در حوزه ورزش دانش آموزی 16 پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد تصریح کرد: امیدواریم با نگاه مثبت دولت این پروژه‌ها هر چه سریع‌تر به اتمام برسد و دانش‌آموزان از آن بهره‌مند شوند.

انتهای پیام/487/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان کردستان آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۹۰۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران

به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا خان‌محمدی، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان صبح چهارشنبه به استان مازندران سفر کرد.

خان محمدی در ابتدای این سفر با یوسف نوری استاندار مازندران دیدار کرد و در این نشست، اظهار داشت: دولت سیزدهم اقدامات گسترده‌ای را برای نوسازی مدارس و ساخت مدارس جدید انجام داد که به تحولی در مدرسه‌سازی طی سه سال اخیر منجر شده است.

وی افزود: امروز تفاهم نامه‌ای با حضور استاندار مازندران به امضا رسید که پیرو آن ۱۶ مدرسه جدید در تنکابن، بابل، بهشهر، چالوس، آمل، بهنمیر، نور، ساری، عباس‌آباد، قائم شهر، گلوگاه، نوشهر، سوادکوه، کیاسر و جویبار ساخته می‌شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، اذعان داشت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در مازندران ساخته شود که در حال حاضر فاز نخست آن به مرحله امضای قرارداد رسیده و پس از ساخت و بهره‌برداری این ۱۶ مدرسه، فاز دوم آغاز خواهد شد.

خان‌محمدی با اشاره به ظرفیت مولدسازی برای تأمین اعتبار تکمیل طرح‌های نیمه تمام، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت قانونی مولدسازی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام مدرسه‌سازی و ساخت مدارس جدید در مازندران باید مورد توجه قرار بگیرد که با توجه به اشراف استاندار مازندران بر این طرح و نقشی که در به جریان افتادن قانون مولدسازی داشتند بستر برای بهره‌گیری از این قانون در مازندران بیش از گذشته فراهم است.

وی افزود: سهم استان مازندران از اعتبارات استانی چندان قابل توجه نیست و امیدواریم که با توجه ویژه مسئولان استان به این حوزه شاهد افزایش اعتبارات استانی برای مدرسه‌سازی و نوسازی مدارس باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: با توجه به حضور جناب آقای نوری در استانداری مازندران امیدواریم که توجه به تکمیل طرح‌های آموزش و پرورش و مدرسه‌سازی در این استان افزایش یابد و شاهد افزایش سرعت اجرای طرح‌ها باشیم.

گفتنی است حمیدرضا خان‌محمدی به منظور حضور در همایش تکریم معلمان مازندران به این استان سفر کرد.

همچنین بازدید از طرح بزرگ آموزشی خرماکلا در قائم شهر و دیدار با استاندار و تعدادی از مسئولان استان نیز از برنامه‌های معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در این سفر بود.

کد خبر 6101156 علی قدمی

دیگر خبرها

  • انقلاب اسلامی ایران مظهر ایمان، هجرت و جهاد است
  • کردستان به عنوان مرکز شوافع جهان اسلام معرفی می‌شود
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • استخرهای شنا در آذربایجان شرقی نیازمند بازسازی اساسی هستند
  • بازسازی امامزاده ابراهیم(ع) نیازمند استفاده از تمام ظرفیت ها است
  • افزایش ۴۰۰ درصدی قیمت نان در برخی نانوایی‌های سنندج!
  • سگ‌های ولگرد معضل این روزهای سنندجی‌ها/زوزه‌هایی که دلهره آفرینند
  • دستگیری یک سارق با ۲۷ فقره سرقت در سنندج